نسخه:

راه اندازی سریع لاراول

نصب و راه اندازی

از طریق Laravel Installer

ابتدا نصب کننده لاراول را با استفاده از Composer دانلود کنید.

composer global require "laravel/installer=~1.1"

مطمئن شوید که ~/.composer/vendor/bin دایرکتوری را در PATH خود (یا C:\%HOMEPATH%\AppData\Roaming\Composer\vendor\bin اگر با ویندوز کار می کنید) قرار دهید تا زمانی که دستور را در ترمینال خود laravel اجرا می کنید، فایل اجرایی پیدا شود . laravel

پس از نصب، دستور ساده laravel new یک نصب جدید لاراول در دایرکتوری که شما مشخص کرده اید ایجاد می کند. به عنوان مثال، یک دایرکتوری به نام حاوی یک نصب جدید لاراول با تمام وابستگی های نصب شده laravel new blog ایجاد می کند . blog این روش نصب بسیار سریعتر از نصب از طریق Composer است.

از طریق composer

چارچوب لاراول از Composer برای نصب و مدیریت وابستگی استفاده می کند. اگر قبلاً این کار را نکرده‌اید، با نصب Composer شروع کنید .

اکنون می توانید لاراول را با صدور دستور زیر از ترمینال خود نصب کنید:

composer create-project laravel/laravel your-project-name 4.2.*

این دستور یک کپی جدید از لاراول را در یک پوشه جدید در پوشه فعلی شما دانلود و نصب می کند your-project-name .

اگر ترجیح می دهید، می توانید یک نسخه از مخزن لاراول را به صورت دستی از GitHub دانلود کنید . سپس composer install دستور را در ریشه دایرکتوری پروژه ایجاد شده به صورت دستی اجرا کنید. این دستور وابستگی های فریمورک را دانلود و نصب می کند.

مجوزها

پس از نصب لاراول، ممکن است لازم باشد به وب سرور مجوز نوشتن به app/storage دایرکتوری ها بدهید. برای جزئیات بیشتر در مورد پیکربندی به مستندات نصب مراجعه کنید .

سرویس لاراول

به طور معمول، شما ممکن است از یک وب سرور مانند Apache یا Nginx برای ارائه برنامه های Laravel خود استفاده کنید. اگر از PHP 5.4+ استفاده می کنید و می خواهید از سرور توسعه داخلی PHP استفاده کنید، می توانید از serve دستور Artisan استفاده کنید:

php artisan serve

به‌طور پیش‌فرض، سرور HTTP به پورت 8000 گوش می‌دهد. با این حال، اگر آن پورت قبلاً در حال استفاده است یا می‌خواهید چندین برنامه را از این طریق ارائه دهید، ممکن است بخواهید تعیین کنید از چه پورتی استفاده کنید. فقط آرگومان --port را اضافه کنید:

php artisan serve --port=8080

ساختار دایرکتوری

پس از نصب فریم ورک، نگاهی به پروژه بیندازید تا با ساختار دایرکتوری آشنا شوید. دایرکتوری app شامل پوشه هایی مانند views ، controllers و models . بیشتر کد برنامه شما در جایی در این دایرکتوری قرار دارد. همچنین ممکن است بخواهید app/config دایرکتوری و گزینه های پیکربندی که در دسترس شما هستند را کاوش کنید.

محیط توسعه محلی

در گذشته، پیکربندی یک محیط توسعه محلی PHP روی دستگاه شما یک سردرد بود. نصب نسخه مناسب PHP، پسوندهای مورد نیاز و سایر اجزای مورد نیاز زمان بر و گیج کننده است. در عوض، استفاده از Laravel Homestead را در نظر بگیرید . Homestead یک ماشین مجازی ساده است که برای Laravel و Vagrant طراحی شده است . از آنجایی که جعبه Homestead Vagrant با تمام نرم افزارهایی که برای ساخت برنامه های PHP قوی نیاز دارید از قبل بسته بندی شده است، می توانید یک محیط توسعه مجازی و ایزوله را در چند ثانیه ایجاد کنید. در اینجا لیستی از برخی از موارد خوب موجود در Homestead آمده است:

  • Nginx
  • PHP 5.6
  • MySQL
  • ردیس
  • Memcached
  • ساقه لوبیا

نگران نباشید، اگرچه "مجازی" پیچیده به نظر می رسد، اما بدون درد است. VirtualBox و Vagrant که دو وابستگی Homestead هستند، هر دو شامل نصب‌کننده‌های ساده و گرافیکی برای همه سیستم‌عامل‌های محبوب هستند. برای شروع، مستندات Homestead را بررسی کنید .

مسیریابی

برای شروع، بیایید اولین مسیر خود را ایجاد کنیم. در لاراول، ساده ترین مسیر، مسیری به یک بسته است. فایل را باز کنید app/routes.php و مسیر زیر را به پایین فایل اضافه کنید:

Route::get('users', function()
{
return 'Users!';
});

اکنون، اگر مسیر را در مرورگر وب خود بزنید /users ، باید Users! به عنوان پاسخ نمایش داده شود. عالی! شما به تازگی اولین مسیر خود را ایجاد کرده اید.

مسیرها همچنین می توانند به کلاس های کنترلر متصل شوند. مثلا:

Route::get('users', 'UserController@getIndex');

این مسیر به چارچوب اطلاع می‌دهد که درخواست‌های مسیر /users باید getIndex متد را در UserController کلاس فراخوانی کنند. برای اطلاعات بیشتر در مورد مسیریابی کنترلر، مستندات کنترلر را بررسی کنید .

ایجاد نما

در مرحله بعد، یک نمای ساده برای نمایش داده های کاربر ایجاد می کنیم. نماها در app/views فهرست موجود هستند و حاوی HTML برنامه شما هستند. ما دو نمای جدید را در این فهرست قرار می دهیم: layout.blade.php و users.blade.php . ابتدا بیایید layout.blade.php فایل خود را بسازیم:

<html>
<body>
<h1>Laravel Quickstart</h1>
 
@yield('content')
</body>
</html>

بعد، نمای خود را ایجاد می کنیم users.blade.php :

@extends('layout')
 
@section('content')
Users!
@stop

برخی از این نحو احتمالاً برای شما عجیب به نظر می رسد. دلیلش این است که ما از سیستم قالب لاراول استفاده می کنیم: Blade. Blade بسیار سریع است، زیرا به سادگی تعداد انگشت شماری از عبارات منظم است که در برابر قالب های شما اجرا می شوند تا آنها را به PHP خالص کامپایل کنید. Blade عملکردهای قدرتمندی مانند وراثت قالب و همچنین مقداری قند نحوی در ساختارهای معمولی کنترل PHP مانند if و for . برای جزئیات بیشتر ، مستندات Blade را بررسی کنید .

حالا که نظرات خود را داریم، بیایید آن را از /users مسیر خود برگردانیم. به جای بازگشت Users! از مسیر، نمای را برگردانید:

Route::get('users', function()
{
return View::make('users');
});

فوق العاده! اکنون یک نمای ساده تنظیم کرده اید که یک طرح را گسترش می دهد. در مرحله بعد، اجازه دهید روی لایه پایگاه داده خود کار کنیم.

ایجاد یک مهاجرت

برای ایجاد جدولی برای نگهداری داده هایمان، از سیستم مهاجرت لاراول استفاده می کنیم. مهاجرت به شما امکان می دهد تغییراتی را در پایگاه داده خود به وضوح تعریف کنید و به راحتی آنها را با سایر اعضای تیم خود به اشتراک بگذارید.

ابتدا بیایید یک اتصال پایگاه داده را پیکربندی کنیم. شما می توانید تمام اتصالات پایگاه داده خود را از app/config/database.php فایل پیکربندی کنید. به‌طور پیش‌فرض، لاراول برای استفاده از MySQL پیکربندی شده است و شما باید اعتبارات اتصال را در فایل پیکربندی پایگاه داده ارائه کنید. در صورت تمایل، می توانید این driver گزینه را به تغییر دهید sqlite و از پایگاه داده SQLite موجود در فهرست استفاده می کند app/database .

در مرحله بعد، برای ایجاد مهاجرت، از Artisan CLI استفاده می کنیم . از ریشه پروژه خود، موارد زیر را از ترمینال خود اجرا کنید:

php artisan migrate:make create_users_table

سپس فایل مهاجرت ایجاد شده را در app/database/migrations پوشه پیدا کنید. این فایل شامل یک کلاس با دو متد است: up و down . در up متد باید تغییرات دلخواه را در جداول پایگاه داده خود اعمال کنید و در down روش به سادگی آنها را برعکس کنید.

بیایید مهاجرتی را به شکل زیر تعریف کنیم:

public function up()
{
Schema::create('users', function($table)
{
$table->increments('id');
$table->string('email')->unique();
$table->string('name');
$table->timestamps();
});
}
 
public function down()
{
Schema::drop('users');
}

در مرحله بعد، ما می توانیم مهاجرت های خود را از ترمینال خود با استفاده از migrate دستور اجرا کنیم. به سادگی این دستور را از ریشه پروژه خود اجرا کنید:

php artisan migrate

اگر می خواهید یک مهاجرت را به عقب برگردانید، می توانید migrate:rollback دستور را صادر کنید. حالا که یک جدول پایگاه داده داریم، بیایید شروع به کشیدن مقداری داده کنیم!

ORM الکوئنت

لاراول با یک ORM عالی عرضه می‌شود: Eloquent. اگر از چارچوب Ruby on Rails استفاده کرده باشید، Eloquent برای شما آشنا خواهد بود، زیرا از سبک ActiveRecord ORM در تعامل با پایگاه داده پیروی می کند.

ابتدا بیایید یک مدل را تعریف کنیم. یک مدل Eloquent می تواند برای پرس و جو از یک جدول پایگاه داده مرتبط و همچنین نمایش یک ردیف معین در آن جدول استفاده شود. نگران نباشید، همه چیز به زودی منطقی خواهد شد! مدل ها معمولاً در app/models دایرکتوری ذخیره می شوند. بیایید User.php مدلی را در آن دایرکتوری به شکل زیر تعریف کنیم:

class User extends Eloquent {}

توجه داشته باشید که لازم نیست به Eloquent بگوییم از کدام جدول استفاده کنیم. Eloquent قراردادهای مختلفی دارد که یکی از آنها استفاده از شکل جمع نام مدل به عنوان جدول پایگاه داده مدل است. راحت!

با استفاده از ابزار مدیریت پایگاه داده دلخواه خود، چند ردیف را در users جدول خود وارد کنید، و ما از Eloquent برای بازیابی و ارسال آنها به نمای خود استفاده می کنیم.

حالا بیایید /users مسیر خود را به شکل زیر تغییر دهیم:

Route::get('users', function()
{
$users = User::all();
 
return View::make('users')->with('users', $users);
});

بیایید این مسیر را طی کنیم. ابتدا all متد موجود در User مدل تمام سطرهای جدول را بازیابی می کند users . در مرحله بعد، ما این رکوردها را از طریق متد به view ارسال می کنیم with . این with روش یک کلید و یک مقدار را می پذیرد و برای در دسترس قرار دادن یک قطعه داده در یک view استفاده می شود.

عالی. اکنون ما آماده نمایش کاربران در دید خود هستیم!

نمایش داده ها

اکنون که ما آن را users در دسترس دید خود قرار داده ایم، می توانیم آنها را به این صورت نمایش دهیم:

@extends('layout')
 
@section('content')
@foreach($users as $user)
<p>{{ $user->name }}</p>
@endforeach
@stop

ممکن است از خود بپرسید که echo اظهارات ما را از کجا پیدا کنید. هنگام استفاده از Blade، می‌توانید داده‌ها را با احاطه کردن آن با بریس‌های مجعد دوتایی بازتاب دهید. این یک سینچ است. اکنون باید بتوانید /users مسیر را بزنید و نام کاربران خود را در پاسخ مشاهده کنید.

این تازه شروع کار است. در این آموزش، شما اصول اولیه لاراول را دیدید، اما چیزهای بسیار هیجان انگیز دیگری برای یادگیری وجود دارد. به خواندن مستندات ادامه دهید و ویژگی‌های قدرتمندی را که در Eloquent و Blade در دسترس شما هستند، عمیق‌تر کنید . یا، شاید بیشتر به تست صف و واحد علاقه مند باشید . سپس دوباره، شاید بخواهید عضلات معماری خود را با کانتینر IoC خم کنید . انتخاب باشماست!

استقرار برنامه شما

یکی از اهداف لاراول این است که توسعه برنامه PHP را از دانلود تا استقرار لذت بخش کند، و لاراول فورج یک راه ساده برای استقرار برنامه های لاراول شما بر روی سرورهای پرسرعت ارائه می دهد. Forge می تواند سرورهای DigitalOcean، Linode، Rackspace و Amazon EC2 را پیکربندی و ارائه دهد. مانند Homestead، همه جدیدترین موارد موجود است: Nginx، PHP 5.6، MySQL، Postgres، Redis، Memcached و موارد دیگر. Forge "Quick Deploy" حتی می تواند هر بار که تغییرات را در GitHub یا Bitbucket اعمال می کنید، کد شما را برای شما مستقر کند!

علاوه بر این، Forge می تواند به شما در پیکربندی کارگران صف، SSL، مشاغل Cron، زیر دامنه ها و موارد دیگر کمک کند. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت Forge مراجعه کنید .